Thompson otkazuje neke koncerte, za Grude se još ne zna

masoni, peta kolona, Marko Perković Thompson, Foreign Policy , Marko Perković Thompson, Dan Općine Široki Brijeg, Široki Brijeg, Thompson, Marko Perković Thompson
Arhiva

Zbog zdravstvenih problema sina Marka Perkovića Thompsona otkazuju se koncerti hrvatskog glazbenika. Što će biti s koncertom u Grudama, točnije u Bobanovoj Dragi, koji se trebao održati 16. srpnja i za koji su ulaznice već neko vrijeme u prodaji za sada još nije poznato.

"Za sada nemamo nikakvih informacija. Ukoliko bude nekih promjena odmah ćemo se oglasiti na svojoj Facebook stranici. Nadamo se najboljem", rekli su kratko za Hercegovina.info iz Udruge 'Zvonik' iz Bobanove Drage.

Još sutra Thompson je trebao održati koncert u Donjim Andrijevcima. 

"Najavljeni megakoncert u Donjim Andrijevcima 08.07.2022. godine s početkom u 20:00 sati će se održati u izmijenjenom obliku. Tako će u 20:00 sati nastupiti Miroslav Škoro, dok će nakon njega na pozornicu izaći Opća Opasnost. Nažalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji", stoji na službenoj Thompsonovoj stranici.

Podsjetimo, Thompsonov 17-godišnji sin zbog problema sa srcem sinoć je hitno iz Splita prebačen u Zagreb.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.