ŠVEDSKA POLICIJA ''Dobili smo dojavu o svađi u stanu, a dočekali su nas razdragani navijači, Hrvatska je pobijedila Brazil''

Švedska policija
Facebook

U švedskom gradu Värnamu u petak je netko pozvao policiju zbog velike buke u stanu misleći da se u stanu odvija žestoka svađa i ruši namještaj. Švedska policija je krenula na mjesto događaja, a onda je anegdotu s posla objavila na svom Facebooku. Priča je, naime, dobila zanimljiv zaokret.

"Tijekom vikenda je naša patrola dobila zapovijed da zaustavi svađu u jednom stanu. Prema dostupnim informacijama, svađa je trajala dulje vrijeme i čak je zvučalo kao da se u stanu ruši namještaj. Putem smo razgovarali o vjerojatnim scenarijima kako bismo se kao patrola što bolje mentalno pripremili.
Ispalo je da se radi o nečem sasvim drukčijem. Hrvatska je upravo pobijedila Brazil na Svjetskom prvenstvu i patrolu su dočekali samo razdragani navijači. Čestitali smo im na pobjedi i krenuli na sljedeću misiju u hladnoj i snježnoj prosinačkoj večeri", napisao je Alex iz tamošnje interventne policije na Facebooku.