SVADBA SINA ZLATKA DALIĆA Oženio se Toni Dalić, otac pucao od ponosa

Toni Dalić vjenčanje
instagram

U subotu se oženio Toni Dalić, sin Zlatka Dalića, za svoju dugogodišnju djevojku Ivu.

Mladenka je nosila dugu bijelu vjenčanicu s potpisom poznate dizajnerice, Aleksandre Dojčinović.

Haljina je savršeno istaknula njezinu vitku figuru, a čitav look upotpunila je jednostavnom frizurom koju je podignula u punđu, dok je prozračni make-up na najbolji mogući način naglašavao njezinu prirodnu ljepotu.

Toni je bio elegantan u crnom smokingu, bijeloj košulji i crnoj leptir mašni. Ponosni otac objavio je prvu fotografiju s ceremonije i nije mogao sakriti oduševljenje.

"Čestitke od srca i obilje blagoslova", "Iskrene čestitke mladencima kao i roditeljima", "Čestitke obitelji", "Sretno i dugovječno", "Sretno mladencima!!! Budi ponosan izborniče!!!", samo su neki od komentara pratitelja. Dalić ima dva sina: Bruno (25) i Toni (30), a o njima se rijetko piše.

Obojica su vrlo uspješni, a njihov ih otac smatra svojim najvećim ponosom. Bruno je nedavno magistrirao na sveučilištu UPF Barcelona School of Management, a Toni je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Uz to, Toni je ljeti i DJ na Zrću na Pagu, a istovremeno obnaša i funkciju u NK Varaždin te sve aktivnosti uspijeva uklopiti uz svoj posao u banci.