SVADBA MATE RIMCA U LIVNU Mladenka izabrala poznate glazbenike za veselje

Mate Rimac
MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES

Inovator i poduzetnik po drugi put u dva mjeseca potvrdit će ljubavnu i životnu zajednicu sa svojom odabranicom. Katarina i Mate Rimac spremni su za svadbeni vikend iz snova.

Elon Musk ove strane svijeta vjenčat će se crkveno tijekom vikenda koji je pred nama. Svadbeno slavlje sa suprugom Katarinom Lovrić priredio je u okolici rodnog Livna, mjesta koje ih veže jer su se tamo i upoznali te vuku obiteljske korijene iz tog živopisnog grada.

Prema informacijama koje ekskluzivno doznaje Gloria, tema vjenčanja ovog para bit će priroda - sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se slaviti nakon crkvenog obreda okruživat će oko 150 bala sijena. Privatnost para i njihovih gostiju čuvat će brojni čuvari, a sigurni smo da će želju za privatnošću poštivati i slavna glazbena imena koja će se pobrinuti za atmosferu.

Na svadbi uspješnog para neće svirati uobičajena imena svadbeno - estradnog kruga, već će njih i njihove uzvanike prema mladenkinoj želji zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Inače, Katarina je navodno po vjenčanicu za drugo vjenčanje otputovala u Milano, gdje je pronašla baš ono što je tražila.

Već odavno je poznato da je u svom suprugu pronašla sve što je od životnog partnera željela. Mate i Katarina Rimac sjajno funkcioniraju i privatno i poslovno, priznala je to i sama Katarina u intervjuu koji je nakon svibanjskog vjenčanja u Splitu dala ekskluzivno za magazin Gloria.