SUPRUGA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA "Znam da komentiraju, ali nije to tako"

Iris Livaja
Instagram

Iris Livaja, model i supruga hrvatskog reprezentativca i hajdukovca Marka Livaje danas je s četiri prijateljice krenula put Katra. Lijepa Splićanka se svojim pratiteljima javila i iz Beča, gdje je ju "prizemljio" let, prije nego nastavi do konačnog odredišta, gdje je sutra na rasporedu velika utakmica hrvatske reprezentacije. 

Naime, sutra u 16 sati Hrvatska i Brazil igraju važnu utakmicu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Utakmica će se održati na stadionu Education City u Al Rayyanu, a izgleda da i Iris dolazi pružiti svoju podršku legendarnom napadaču za kojeg se u svibnju ove godine udala nakon osam godina veze.

Kako izgleda život s nogometnim profesionalcem, Iris Livaja je ispričala za Slobodnu Dalmaciju.

"Na njemu je samo da pokupi svoj neseser. Znam da neki komentiraju: hm, ona je žena nogometaša, njoj je upala sikira u med, ne’š ti, to je život malo od dućana do dućana... A ja sam ovako poznata po tom motu od dućana do dućana! Alo! Žena je u životu nogometaša sve, ali sve! Ako želiš da tvoj muž bude na sto posto, onda i supruga mora od sebe dati sto posto.

Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko", rezonira nekadašnja misica, manekenka i model, koja je nakon nezaboravne kampanje “Livaja ostani” nepovratno ušla u srca tisuća splitskih navijača.