STIGLA PRINOVA U 46. godini života Marija Husar Rimac rodila dječaka

Marija Husar Rimac rodila je dječaka! U 46. godini života pjevačica je dočekala drugog sina - maleni je stigao kao ostvarenje snova koje je sa svojim suprugom Vjekoslavom Rimcem i njihovim sinom Ivanom dugo sanjala. "Potvrđujem, danas je rodila", sretno i kratko je divnu vijest za Gloria.hr potvrdila glazbenica Ivana Husar Mlinac. Ponosna Ivana nije skrivala sreću zbog prinove u obitelji.

Kada se već gotovo pomirila s time da će Ivan ostati jedinac, Marija je prirodno zanijela pa je u listopadu 2020. godine u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria otkrila da čeka dijete i da pojačanje u obitelj Rimac stiže početkom 2021. godine.

"Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija tada u ekskluzivnom intervjuu.  

Htjeli su biti sigurni da je sve u redu, a kada je ginekolog potvrdio da je s bebom sjajno i da njegovo srce kuca, Vjekoslav Rimac nije skrivao emocije. Ushićeno je rekao svojoj supruzi: "Marija, ja mislim da je ovo neki san i da ću se svaki trenutak probuditi". Svakako je rođenje dječaka najljepše buđenje koje su Vjekoslav i Marija mogli zamisliti.

Vjera, ljubav i obitelj kao najveći oslonac i prioritet

Inače, dan prije dolaska sina na svijet, Marija je na svom Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala i dirljivu molitvu. Vjera je obitelji Rimac veliki oslonac, a upravo je ona povezala pjevačicu s njezinim dugogodišnjim suprugom. Naime, Marija je poduzetnika Vjekoslava Rimca upoznala u Samoboru, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Upravo su u tom romantičnom gradiću svili obiteljsko gnijezdo nakon što su se 2009. godine vjenčali u Livnu.