SRETNI PAR Hercegovački glumac crvenim tepihom šetao s glumicom za koju se šuškalo da mu je bivša

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković
Kurir

Na premijeru filma 'Živi i zdravi' u Beogradu došli su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, a dobro raspoloženi pozirali su fotografima. Bogdan glumi jednu od glavnih uloga u filmu, a iako rijetko zajedno dolaze na javna događanja, ovog puta odlučili su držeći se za ruke prošetati crvenim tepihom.

On je nosio tamno odijelo, dok je Jovana izgledala jako elegantno u crnim hlačama i bluzom s cvjetnim printom. Goran o vezi ipak novinarima nije htio govoriti.

'Ni najmanje ne uživam ovdje, na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram, nikada, hvala vam', rekao je za Blic.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Inače, o njegovoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom ne zna se puno, a glumac za magazin Story svojedobno nije htio komentirati njihovu vezu, već je kratko dao do znanja što misli o tome.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

'Ne želim zamarati svijet svojim privatnim životom', rekao je.

Podsjetimo, Goran je potvrdio vezu sa Stojiljković 2019., a početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.