SLAVLJE KOD DUVNJAKA Među prvima čestitao Marin Čilić

Domagoj i Lucija Duvnjak
Instagram

22.09.2022. Jure" , bilo je sve što je Domagoj Duvnjak napisao na svom profilu na Instagramu, ali bilo je dovoljno da smjesta krenu pljuštati čestitke.

Proslavljeni hrvatski rukometaš, naime, dočekao je rođenje i drugog sina, kojemu su on i supruga Lucija, baš kao i starijem Šimi, nadjenuli autentično dalmatinsko ime.
Čestitkeeeeee!",  prvi je reagirao Marin Čilić.

"Čestitke od", napisao je Tarik Filipović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čestitkama su se pridružili i Mario Petreković, Zlatko Horvat, koji je naveo: "Još jednom čestitke ponosnim roditeljima", javio se i Ivan Klasnić i brojni drugi, ne samo sportaši i poznata imena, nego i brojni zaljubljenici u rukomet, kojima je jednako drago kad Duvnjak slavi i na privatnom terenu, piše Slobodna Dalmacija.

Rukometaš je vijest objavio uz fotografiju na kojoj njegov i Lucijin stariji, dvogodišnji sin Šime, drži za rukicu tek rođenog brata.

I kad je on bio rođen, tata Domagoj je objavio fotografiju uz podatke: "14.05.2020. Šime".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucija i Domagoj Duvnjak svoj privatni život oduvijek drže daleko od fokusa javnosti, i nisu par koji se svugdje pojavljuje. I ceremonija njihovog vjenčanja, održana u listopadu 2019. godine, održana je u tajnosti. Lucija i Domagoj upoznali su se, inače, još tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu.

Na Luciju su mu, naime, skrenule pažnju prijateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Par je započeo romantičnu vezu koja je izdržala sve kušnje, tako i njegov odlazak u Zagreb gdje je kao srednjoškolac preselio kako bi mogao graditi rukometni put, pisala je Gloria.

Ponovno su mogli biti zajedno kad je Lucija stigla u Zagreb na studij socijalnog rada. Kada je Domagoj otišao igrati u Hamburg, Lucija je otišla s njim i ondje nastavila studiranje.

Ona je, istaknuo je svojedobno Duvnjak, jedna od najzaslužnijih za njegovu blistavu karijeru.