VIDEO  Širokobriježanin Kristijan Penavić ima novi singl pod nazivom 'Haluciniram'

Kristijan Penavić
Kristijan Penavić

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega ima novi singl. Nakon uspješnog spota za pjesmu 'Strah', Kristijan nam predstavlja još jednu odličnu pjesmu 'Haluciniram'.

Kako je Kristijan ispričao za Hercegovina.info, pjesma je inspirirana stvarnim događajem.

Sadržaj se učitava...

"Moj novi single 'Haluciniram' je pjesma bazirana na istinitom događaju o dvoje ljudi koji su se godinama voljeli, ali život je jednostavno imao druge planove za njih. Radi se o priči jednog čovjeka iz Širokog Brijega koji je nekada davno znao dolaziti u nas doma, te bi mojoj mami pričao o svojoj ženi. Bio je to jedan stariji gospodin koji je se rado prisjećao svojih mlađih dana.
Od djetinjstva, on i njegova draga su bili ludo 'zacopani' jedno u drugo, ali ih je kroz život uvijek nešto odvajalo jedno od drugoga.

Otkako ih je zadnji put život odvojio na dvije strane svijeta, prošlo je dvadeset godina te je završio i rat u Bosni i Hercegovini. Oni su se sreli slučajno u Širokom i odlučili su dati ljubavi drugu priliku. Nedugo nakon toga su se i vjenčali, ali nažalost, a njegova se žena nedugo nakon toga razboljela i umrla.

Jedna rečenica koja mi je ostala u sjećanju i dan danas, razlog zašto sam odlučio napisati ovu pjesmu i ovjekovječiti ovu priču je bila ta: "To je bila najljepša godina mog života… Da mogu vratiti vrijeme, opet bih sve ponovio", ispričao je mladi glazbenik.

  
"Nadam se da će slušateljima ova pjesma i ova priča dati poticaj da daju svojoj ljubavi ili svome snu, ambiciji šansu, jer nikada ne znamo šta nas čeka iza ugla, dobro ili loše.  Nadam se da vam se pjesma sviđa, slobodno me potražite na Spotify-u, Instagram-u i YouTube pod imenom Kristijan Penavić", dodao je.