OTKRILA TAJNU Ivana Knoll priznala u kojeg je bivšeg sportaša zaljubljena

Ivana Knoll
Instagram

Sveprisutna navijačica i influencerica Ivana Knoll otkrila je tko je njezina simpatija iz svijeta slavnih, za kojeg misli da je "idealan muškarac"

Atraktivna je Hrvatica postala internet senzacija tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, noseći sugestivnu odjeću koja se "igrala" sa strogim katarskim pravilima odijevanja, a čak je tvrdila da će se na stadionu pojaviti u toplesu ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo. Nažalost ili na sreću, Hrvatska je osvojila brončanu medalju, a Knoll se nastavila pojavljivati u raznim medijima i to u društvu velikih zvijezda poput Jamiea Foxxa i Drakea.

U nedavnom podcastu nazvanom "Barstool Sports" otkrila je tko joj je "idealan muškarac", točnije, "muškarac iz snova", piše Sports Bible. Popularna Knoll odmah je odgovorila na pitanje voditelja o idealnom muškarcu, prenosi Jutarnji list.

"Znaš li tko je moj broj jedan? Imam jednog tipa koji je za mene najbolji od najboljih. Jedina slavna osoba u koju sam zaljubljena... Vladimir Kličko", priznala je 30-godišnja Knoll. Kličko se smatra jednim od najboljih boraca svoje generacije, dva puta je bio svjetski prvak u teškoj kategoriji prije umirovljenja 2017. godine, a za oko je zapeo našoj Ivani.

Knoll je također otkrila da je primala poruke od igrača dok je bila na Svjetskom prvenstvu. Tvrdi da su neki samo htjeli razgovarati, dok su drugi htjeli "popljuvati" reprezentaciju prije nego što zaigraju s Hrvatskom.

Na početku Svjetskog prvenstva broj njenih pratitelja iznosio je 700 tisuća, dok trenutno broji 3,6 milijuna, a u posljednje vrijeme odmara i privlači uzdahe te pažnju po SAD-u.

Rekla je da joj je 2022. bila najbolja godina u životu u nedavnoj objavi na Instagramu.

"365 dana neprekidnog putovanja na kojem sam upoznala divne ljude iz cijelog svijeta, prisustvovala najvećim sportskim i modnim događanjima i predstavljala svoju zemlju cijelom svijetu", zaključila je.