SIMONA U HERCEGOVINI "Preporučujem svim ženama, majkama i trudnicama"

Simona Mijoković
Facebook

Simona Mijoković proteklih dana boravila je u Hercegovini. Iako se rijetko oglašava na svojim društvenim mrežama, ovaj put je podijelila svoje iskustvo s putovanja.

Predivno Međugorje. Naše prvo (duže hodočašće) obiteljsko u Međugorje

"Krenuli smo u četvrtak ujutro s Božjom milošću i providnosti  iz Linza oko 10 sati ujutro. Prva postaja odmora bio je Zagreb. Nakon Zagreba ohrabrili smo se i direkt prema Međugorju krenuli. Bio je dugačak put (cca 1000 km), ali vjerujem da nas je Majka nosila i sve prepreke bile su uklonjene.

U autu se slavilo Gospodina, pjevale pjesme Kraljici Mira sve dok nismo došli u Međugorje u 22 h , kad je Amalia Josipa (5) na sav glas povikala ugledajući brojne  suvenirnice: "Ajme mama koliko Gospa ovdje  živi gledajući u brojne kipove kraj ceste u suvenirnicama." započela je Simona i nastavila:

"Inače od svih Amalia Josipa na jedan poseban način ljubi Majku Mariju i s njom ima poseban odnos od svoje 1 godine kad je bila u Međugorju na ukazanju s nama. Nakon što smo se smjestili u kući kod predivne tete Mirjane Stanislave Vasilj - Zuccarini koja je napisala predivnu knjigu ‘Gospin poziv iz Međugorja ‘ i koja je napravila predivnu kapelicu za nerođene svetog Šarbela. Svim srcem zahvali za nju i njeno predivno milosrđe prema nama."

Sveta misa i susret s prijateljicom Sandrom

"Sljedeće jutro u petak išli smo prvo pozdraviti i poklonit se našem Gospodinu Isusu u Crkvu, a onda mama ko mama (ja) išli smo kupiti suvenire za naše bližnje i dječicu. Došla je napokon moja draga sestra i prijateljica svih ovih  godina moja draga Sandra i donijela nam ručak,  prefinu pizzu i domaće bureke ispod peke. Kako je dan odmicao tako smo se počeli spremat za svetu ispovijed i svetu misu. Najljepši dio svakog dana.

Najljepši dio mog života. Najljepši susret koji svaki čovjek ima. Susret s živim Bogom u svetoj Hostiji. Najveća molitva. Najveća snaga. Najveći mir. Najveća radost koju ti Bog daruje. Sveta misna žrtva! Nema većeg od toga, da ima Otac bi nam darovao."

Gostovanje kod fra Marija Knezovića u emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje

"Nakon svete mise našli smo se s Fra Mario Knezović i uputili na Radio Mir Međugorje. Fra Mario i moje malo srce dugo se dogovaralo za svjedočanstvo, ali uvijek kažem: "Ne kada mi hoćemo nego kada Otac daruje." Kad je sveta volja Božja onda se čuda događaju."

Sadržaj se učitava...

Suprug Stanislav posjetio je i Široki Brijeg

"U subotu je naša Sandra došla po Stanislava i baku Ružu koju smo uzeli s sobom iz Linza, jer njena najveća želja bila je doći u Medugorje. S njima su otišli Joshua i Zvjezdana u Široki Brijeg na izlet i poslušati svjedočanstvo o 66 ubijenih  fratara. Svakako se radujem da će Providnost i meni darovati da dođem tamo opet s njima i poslušam.

Dok su oni ostali u Širokom, Michael, Amalia Josipa i moja malenost uputili smo se na svetu misu i na klanjanje nakon svete mise pred Presvetim. Tu je sav moj Izvor, tu sunčam dušu pred Ljubljenim, a On me mijesi kao Lončar glinenu posudu kako On želi. Oduzima što treba uzeti. Daruje što želi darovati. "

Odlazak na Brdo ukazanja

"Sveta nedjelja započela je križnim putem mog muža i baka Ruže na Križevac. Muž je imao posebnu želju ići sam i prikazat zalutalu mlade. Kad se vratio s svete mise i ispovjedi onda je došlo vrijeme i za moje srce i Kraljicu Mira. Otišla sam na Podbrdo i predala Majki sve boli i čežnje, sve što nosim u srcu da Ona Milosti puna zagovara za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Podrbrdu dobili smo poziv da dođemo na ukazanje i brzo smo se baka Ruža, Michael i moje srce uputili prema Magnificat-u. Ono što svim srcem mogu posvjedočiti je da ovo je bilo moje drugo ukazanje i sad je srce točno osjetilo kad je završilo. ‘Glas ‘mi u srcu rekao gotovo je, da se mogu ustati i ići." 

Dojmila ju se kapelica svetog Šarbela. Poslala je poruku svim ženama

"Kako smo žurile  na misu baka Ruža i ja tako nas je moja draga Sandra odvela natrag u grad na svetu misu. Ono što me posebno dojmilo je kapelica svetog Šarbela. Tamo sam napisala Isusu pismo, ostavila sve nakane po zagovoru svetog Šarbela. I od sveg srca preporučujem svim ženama, majkama, trudnicama da se utječete zagovoru tog predivnog sveca.

Radosni, zahvalni, blagoslovljeni i s vjerom da ćemo se opet vratiti u Međugorje krenuli smo u ponedjeljak doma. Ali prije doma zaustavili smo u Hrvatskoj na moru kod nekoga posebnog", zaključila je Simona svoju objavu.