VIDEO  Znali smo je kao prateći vokal S.A.R.S.-a, a sada je zablistala u solo karijeri

Sanja Lalić awake
Screenshot

Sanja Lalić je svima dobro poznata kao nekadašnji prateći vokal u bendu S.A.R.S., međutim okrenula je novu stranicu u svom životu i krenula je u solo karijeru.

Nedavno je snimila svoj prvi samostalni singl 'In your dreams', a 10.12. je 'izbacila' i spot za pjesmu 'Awake'. Kontaktirali smo je tim povodom i postavili nekoliko pitanja.

Odakle je došla inspiracija za pjesmu 'Awake', je li događaj iz života ili nešto imaginarno? "Pjesma 'Awake' predstavlja moje emotivno stanje iz određenog razdoblja mog života", kratko je odgovorila Sanja za Hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Pjesma na engleskom - je li ovo potraga za inozemnim tržištem ili će ipak ostati samo na ovom singlu, odnosno hoće li ostale pjesme biti na našem jeziku? 

"Ova, kao i druge pjesme sa mog EP-ja, uključujući i prethodni singl, su na engleskom jeziku. To će tako i ostati sve dok mi zvuk engleskog jezika najviše bude prijao, i sve dok mi pisanje tekstova na istom bude najlakši način da iskažem svoje emocije".

Mnogi Sanju na prostoru Balkana pamte po nastupima kao prateći vokal u bendu S.A.R.S., zbog čega se Sanja odlučila za solo karijeru?

"Zato što mi je uvijek bila želja da pravim baš ovakvu glazbu koju sada pravim. Jako mi je drago da se to napokon događa".

Šta još možemo očekivati (u glazbenom smislu) od tebe? "Možete svakako očekivati još puno autorskih pjesama koje će, nadam se, na neki način dotaknuti sve one koji je slušaju".

Poželjet ćemo joj još puno uspjeha i pjesama kojima će obradovati svoju publiku.