ZBOG IZJAVA Pokrenuta peticija da se Dini Merlinu zabrani ulazak u Srbiju

Dino Merlin

Peticija da se pjevaču Dini Merlinu zabrani ulazak u Srbiju pokrenuta je 27. srpnja na stranici Peticije.online, a brojke neprestano rastu.

Uprkos činjenici da je poznati pjevač rasprodao tri koncerta u 'Štark Areni' u Beogradu i da puni i četvrtu, ima i dalje onih koji se ne slažu i izražavaju nezadovoljstvo zbog njegovih koncerata u prijestolnici zbog Merlinovih navodnih izjava protiv Srba.

Do sada je peticiju potpisalo 51.889 ljudi, brojke rastu iz minuta u minut. Na prvom mjestu je Beograd sa preko 15.000 potpisa, slijedi Novi Sad sa preko 3.000 potpisa, zatim Niš i Banja Luka sa preko 800 potpisa, Kraljevo i Kragujevac također preko 1000 potpisa, a na popisu se također mogu vidjeti i gradovi širom Balkana, piše Telegraf.

Na visokim pozicijama su i pojedini gradovi iz BiH, a mogu se vidjeti potpisi i iz Kanade, Austrije, Švedske i mnogih drugih zemalja širom svijeta.

Podsjetimo, pjevač Dino Merlin zakazao je čak četiri koncerta u 'Štark areni' u Beogradu, za 18., 19., 21. i 22. studeni, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen.

Zakup 'Štark arene' košta 25.000 eura, saznaje Telegraf.rs, što znači da Merlin samo za to ima fiksni trošak od 100.000 eura. Sve cifre tiču se četiri koncerta, jer eventualni peti ili šesti još uvijek nisu službeno zakazani.