ZAMJERILA SE OSUĐENOM DILERU IZ BIH Balkanska pjevačica pobjegla u 'raj' nakon što su je htjeli politi kiselinom

Senidah Hajdarpašić
Instagram

Mnogi regionalni mediji raspisali su se kako slovenska pjevačica Senidah Hajdarpašićživi u strahu nakon što joj bivši menadžer Admir Arnautović Šmrk obećao uništiti život jer s njim više nije htjela poslovno surađivati.

Prema pisanju Kurira, u policijskom izvještaju Županije Sarajevo navodi se da je uhićeni Šmrk, između ostalog, namjeravao Senidu raniti, prebiti ili joj baciti kiselinu u lice.

I dok mnogi Senidini obožavatelji nju 'vide' zaključanu u hotelskoj sobi kako ne bi platila životom, istina je potpuno drugačija.

Naime, pjevačica uživa u meksičkom gradu Acapulcu. Na fotografijama Senidah izgleda sasvim neopterećeno.

Senidah Hajdarpašić

Podsjetimo, protiv Senidina menadžera akciju je proveo MUP Županije Sarajevo po nalogu Tužiteljstva BiH. Kako se navodi u izvještaju, Šmrk i ekipa su sve planirali preko aplikacije Sky i putem nje poticali njima poznate osobe da izvrše fizički napad na pjevačicu Senidu. Napad je planiran tijekom njezinog boravka u Sarajevu ili na nekim drugim lokacijama koje bi bile pogodne za to. Oni su, navodi se u policijskom izvještaju, namjeravali ''prebiti, raniti ili joj posuti kiselinu po licu''.

Senidah Hajdarpašić

''Svjesni su bili da će joj na takav način nanijeti teške tjelesne ozljede ili joj teško narušiti zdravlje'', stoji u izvještaju MUP-a.

Objašnjeno je kako bi Šmrkova grupa tako počinila kaznena djela nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, prema kaznenom zakonu BiH. U sklopu policijske akcije uhićenja Šmrka službenici MUP ŽS izvršili su pretres nekoliko lokacija. Tom prilikom zaplijenili su dokumente, dva motocikla, određeni broj luksuznih motornih vozila.