WHITESNAKE Otkazan ostatak europske turneje, pa i koncert u Sarajevu

Whitesnake bend

Povodom službene informacije menadžmenta svjetskog benda 'Whitesnake' o otkazivanju ostatka europske turneje, u okviru koje je ovaj bend trebao održati koncert u sarajevskoj Skenderiji 19. srpnja, Avalon produkcija – koja stoji iza tri otkazana koncerta izrazila je žaljenje zbog otkazivanja ovog glazbenog spektakla te najavila povrat novca od kupljenih ulaznica svim fanovima.

"Dragi rockeri i fanovi benda 'Whitesnake', kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i 'Whitesnakea' da nisu u mogućnosti održat preostali dio europske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat, te bili u toku medijske kampanje i priprema za koncert u Sarajevu.

Naše žaljenje je utoliko veće što je pored prethodno otkazana četiri od ovih još sedam koncerata koji su otkazani, tri organizira Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo.

Za sada nemamo nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za sarajevski koncert moći će izvršiti povrat novca na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba od utorka, 12. srpnja 2022.

Avalon produkcija se ispričava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenutcima u kojima smo apsolutno nemoćni jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mjestu", navedeno je u priopćenju.