Vruće scene: Ugasila je profile, ali internet ništa ne zaboravlja

Meghan Markle

Meghan Markle (36) je udajom za princa Harryja postala članicom kraljevske obitelji. Zbog toga je morala zatvoriti sve svoje profile na društvenim mrežama. Ipak, njene fotografije su i dalje dio interneta. Svakim danom se pojavljuju nove izazovne slike vojvotkinje Meghan. Premda je sada dio plemstva, njena prošlost je prati na svakom koraku.

Meghan je snimala izazovne reklame, seksi editorijale, a danas ne može pobjeći ni od golišavih scena iz televizijskih serija. Čak ni udaja za princa, ne može izbrisati godine rada u showbiznisu.

Najpoznatija scena iz serije 'Suits' je ona prvog seksa Meghaninog lika Rachel Zane i njenog partnera u seriji Michaela Rossa, koja je čak završila na porno stranicama.

Legendarno 'hvatanje' među ormarima jedna je od njezinih popularnijih scena. A bilo je toga još...

U prvoj epizodi remakea kultne serije 'Beverly Hills 90210' njezin lik Wendy pruža oralni seks u automobilu. Osim toga, Meghan se 2013. godine fotografirala za magazin Men's Health. Jedna od fotografija s tog snimanja nosi naslov 'Roštilj nikad nije izgledao ovako vruće'.

Pojavile su se i slike Meghan na kojima s prijateljicama leži u toplesu na plaži, a u hotelskoj sobi pozirala je u krevetu omotana samo ručnikom. Fotografije i video golišave Meghan našle su se na stranici povezanoj s ISIS-om, na kojoj vrijeđaju Markle zbog njena mješovita podrijetla. Na jednom setu fotografija, Meghan pozira samo u bijelim gaćicama kupaćeg kostima, a u prvom planu su njezine gole grudi.

- Ove su fotografije nastale nedavno, a Meghan ih je najvjerojatnije slala Harryju. Kraljica i cijela obitelj sramotit će se zbog ovog incidenta - rekao je prijatelj budućeg kraljevskog para te dodao da je Harry već poduzeo mjere ne bi li zaustavio daljnje širenje fotografija, a kradljivcima objavio 'rat'.

Mnogi se pitaju što će na to reći kraljica...