'Vrijeme je' - poručuje mladi glazbenik ToMa

Screenshot iz spota Tomislava Marića
Dallas records

Tomislav Marić, svima još poznat kao ToMa, mladi je glazbenik koji se ovaj put predstavlja publici s itekako zanimljivom glazbenom poslasticom koju po treći put donosi u dobitnoj kombinaciji sa švedskim producentima. Novi singl 'Vrijeme je', treći je objavljeni singl i donosi nam sa sobom pravi ljetni duh, navodi se iz Dallas recordsa.

"Pjesma 'Vrijeme je' moj je treći singl, a drugi koji objavljujem u autorskoj suradnji s poznatim švedskim producentskim dvojcem - Adriana Pupovac i Andreas Bjorkman. Dosadašnja suradnja pokazala se uspješnom pa smo u istom tonu nastavili i s novom pjesmom.

'Vrijeme je' pjesma je koja govori, na pomalo neobičan način, o čovjekovoj borbi s vremenom i životnim ciljevima. Onog trena kad se naš duh zasiti trenutnim stanjem i nekim nezadovoljstvom ništa drugo nam ne preostaje nego bježati iz te zamke u neko bolje sutra i kao što i sam tekst pjesme kaže, ne ostavljati trag iza sebe jer to je jedini način da krenemo ispočetka", otkrio je ToMa.

Sadržaj se učitava...

ToMa je već poznato ime u svijetu glazbe. Do sada je sudjelovao na brojnim festivalima osvajajući prve nagrade struke. Okušao se i na daskama koje život znače, bio je dio mjuzikla, projekta 'Bitanga i Princeza' - Bijelo dugme tribute, te je bio pozvan na audiciju za englesku verziju The Voicea. Ljubav prema glazbi prati ga od malih nogu, kao i sviranje gitare te klavira.

"Moderan glazbeni zvuk u ovoj priči odigrao je presudnu ulogu koja slušateljima ovu poruku donosi u potpuno neočekivanom ruhu. Pjesmu prati i videospot sasvim spontano snimljen u Trilju kojega potpisuje Andrija Jurčević, ujedno i autor svih mojih dosadašnjih spotova", izjavio je ToMa.

Glazbu potpisuju švedski dvojac Adriana Pupavac i Andreas Bjorkman, a tekst skupa s Adrianom Pupovac napisao je Tomislav Marić. Aranžman je uz Adrianu Pupavac i Andreasa Bjorkmana napisao i Karl Persson, a produkciju također potpisuje Andreas Bjorkman. Spot je snimio, režirao i montirao mladi i talentirani Andrija Jurčević, grafički dizajn Tino Šego, a kolor obradu je napravio Marijan Jurčević, navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.