VIDEO  Vratite se u djetinjstvo uz pjesmu 'Lego'

D.I.K. pjesma Lego

Slažete li Lego kockice? Ako da, onda vjerojatno već znate koliko to može biti zabavno i opuštajuće iskustvo, bez obzira na vašu dob. Lego kockice jednostavne su za korištenje, a istovremeno vam pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje različitih oblika i struktura.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je slaganje Lega toliki užitak jest taj što vas može u potpunosti opustiti i odvratiti od svakodnevnih briga. Kad se posvetite slaganju kockica, možete zaboraviti na sve probleme i jednostavno se posvetiti kreativnom procesu. Upravo je to potaknulo zagrebački dvojac D.I.K. da svoju novu pjesmu posvete upravo njima i nazovu ju – 'Lego', navodi se iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

"Jeste li znali da se u svijetu svake sekunde proda 7 Lego-kompleta? A da za vrijeme Božića taj broj naraste na 22 kompleta na sekundu? A da se proizvede 5 milijuna lego kockica na sat, to jest 125 milijuna dnevno?

A da 'Lego 18+ kompleti', koji postoje od 2020. godine, nemaju nikakve veze s neprimjerenim sadržajem, već su namijenjeni odraslim osobama isključivo zbog kompleksnosti Lego-kompleta.

A da na svijetu ima 80 lego kockica za svakog čovjeka na planeti?", istražili su Dado (Davor Matoš) i Kizo (Zoran Brajević) te dodaju: "Nema veze ako niste, glavno da znate da D.I.K. ima novu pjesmu i da se zove 'Lego'".