VRAĆAJU SE FESTIVALI OK Fest poziva na trodnevnu super zabavu uz regionalne izvođače

OK Fest Tjentište
Vedran Ševčuk

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održat će se od 13. do 15. kolovoza na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska. Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za srpanj mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.  

"Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Europi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. 

Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za glazbu, zabavu, live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove. 

Na tri festivalska stage-a publika će ove godine biti u prilici uživati u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uvjeta koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv. 

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu 'normalnost' bit će zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tijekom tri festivalska dana očekuju na main stage-u.

I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenom stage-u u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam nereda - Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet. Festivalski kamp i ovoga puta otvaramo dan ranije tj. 12. kolovoza.

Na OK Summer stage-u kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Party u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene", naveli su organizatori. 

Prvog festivalskog dana, u petak 13. kolovoza, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stage-a zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. kolovoza, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stage-a u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack. 

Po završetku programa na main stage-u Mladen Tomić i Toni Juranović nastavit će zabavljati publiku na OK After Party u OK kampu. Finiš festivala, u nedjelju 15. kolovoza obilježit će nastup Marine Karamarko na OK Summer stage-u, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.

"Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važit će i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da se pridruže ovoj zabavi, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uvjetima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informirana na službenoj festivalskoj stranici okfest.net. Vrijeme je za glazbu, vrijeme je za zabavu....vidimo se na Tjentištu 13/14/15. kolovoza", poručuju organizatori.