Vladimir poludio za Sorajinim grudima

marijana, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, soraja, Big Brother, san, soraja, Big Brother, Big Brother, soraja, soraje, šamar, dečko, soraja, đavo, spot, soraja, tučnjava
Premda mu je za oko bila zapala lijepa Beograđanka Bojana, koja je ostala hladna na njegove zavodničke pokušaje, korpulentni Crnogorac sad stalno navaljuje na prsatu Soraju, pišu 24sata.

Vladimir se tako zarekao da će Soraja biti njegova dok su u BB-u. Brendonu je povjerio da ga je 'naložila' kao nitko nikad prije.

Vladimir i Brendon gledali su Soraju kako se sunča u bikiniju. Crnogorca su hipnotizirale njezine grudi pa je rekao da bi se rado seksao s njom.

'Brate, kakve grudi ima. Ovo nisam vidio nikad u životu. Naložila me kao nitko prije. Uzbuđen sam totalno', rekao je Vlado Brendonu pa skočio u bazen gdje je pokušao da dodirne Sorajine 'petice'.

Vladimir ju je u bazenu pokušao i na silu poljubiti, ali ona mu nije dala ni da je dira ni da je ljubi. No znajući Vladimira, on neće tako brzo odustati.

Crnogorski predstavnik koji se već zakačio s Nemešom, Brendonom i Marijanom, sinoć je, pak, ogovarao Duleta.

Vladimir se zapitao kako je Duško mogao uopće ući u kuću s tako malo stvari. Komentirao je njegov način odijevanja, dodavši se Dule pravi da je ono što nije, da bi na kraju završio s pričama o Brendonu.

Vladimir više ne krije svoj stav prema njemu. Nazvao ga je nimalo lijepim riječima - smradom, licemjerom i bijednikom. Dodao je da se Brendon neće dobro provesti.