FOTO  VJENČANJE ZA PAMĆENJE Fotografije iz Širokog Brijega zbog kojih će mladenci pamtiti 2020. zauvijek

Vjenčanje Široki Brijeg
Foto Light studio

Dok mladenci diljem Hercegovine odgađaju svoje najveće veselje, Lucija Perko i Matej Zeljko odlučili su staviti vjenčani prsten i ovjekovječiti vezu. Oni su oboje iz Širokog Brijega točnije, Lucija iz sela Dobrkovići, a Matej iz Donjeg Crnča.

S obzirom na novonastalu situaciju, sudbonosno da su izrekli u društvu kumova, fotografa i matičara.

Dosta parova čeka na otvaranje restorana kako bi izašli pred matičara. Lucija je objasnila kako su odlučili sklopiti sudbeni brak bez slavlja i okupljanja u restoranu jer svrha vjenčanja nije taj ručak već što za njih znači vjenčanje.

Vjenčanje Široki Brijeg

Naše vjenčanje je trebalo biti 30. svibnja, sve smo rezervirali još prije godinu dana. Još nema novih informacija o tome hoće li se otkazivati svadbena slavlja, ali odlučili smo uzeti i rezervni datum u srpnju”, kazala je za hercegovina.info Lucija.

Ako ne bude moguće veliko slavlje ni za par mjeseci, napravit će kratko vjenčanje uz prisustvo kumova jer kako kaže, ako nekoga voliš slavlje i večera su sporedne stvari.

Oni su se na kratko uputili u širokobriješki Borak kako bi napravili nekoliko fotografija za uspomenu.

Vjenčanje Široki Brijeg

Vjenčanje je jedan od velikih dana u životu svakom zaljubljenog para, a ući u bračnu luku sa maskama na licu i rukavicama zasigurno je priča za ispričati novim generacijama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.