VIDEO  Snimke potvrdile: Severina pjevala na svadbi kralja crnogorskog podzemlja

Severina
Potvrdile su to snimke koje su prije nekoliko dana osvanule na YouTubeu. Do sada se samo nagađalo da je Sevka 2001. godine bila gošća kontroverznog poduzetnika što ona nikad nije demantirala, ali nije niti pričala o tome.


Na snimci se može vidjeti kako pjevačica drži govor u kojem ističe kako joj je drago što je upoznala sve okupljene. "Prvi sam put u Crnoj Gori i drago mi je što sam vas upoznala, sve vas, okupljene ovdje", rekla je Seve te mladencima poželjela sreću. Nije poznato koliki je honorar dobila za svoj nastup na svadbi, no tada se pričalo da je riječ o "desecima tisuća maraka". Sevka je 2001. imala kratku plavu kosu, a na svadbi je nosila dekoltiranu, pripijenu haljinu bijelo-zlatne boje. Već se godinama priča da je naša pjevačica u Crnu Goru došla helikopterom na koji se morala hitno ukrcati.

Vjenčanica od zlata i dijamanata vrijedna 55 milijuna eura

Spektakularna svadba već godinama zaokuplja pažnju crnogorske javnosti i svako malo na vidjelo izađe neki novi detalj sa svečanosti. Crnogorski mediji koji su se nakon objave snimki raspisali o svadbi, tvrde da je samo vjenčanica koštala vrtoglavih 55 milijuna eura, jer je bila napravljena od čistog zlata i dijamanata, piše crnogorski dnevnik Dan. O mitskom slavlju pišu se stvari u koje je zaista teško povjerovati poput onoga što stoji u opisu snimke objavljene na Youtubeu, da se taj dan djeci besplatno dijelila droga.

Zemunski klan i predvodnici vehabijskog pokreta bili su gosti na svadbi

Mladoženja je po buduću suprugu Aminu, kćer bivšeg šefa rožajske policije Šemsa Dedeića, došao helikopterom, a popis gostiju na svadbi također je impresivan. Nepoznati autor koji je postavio snimke na Youtube navodi samo neke od njih, a navodno se radi o osobama iz vrha crnogorske policije, predstavnicima raznih kriminalnih skupina poput "zemunskog klana", a našli su se tu i neki od predvodnika vehabijskog pokreta u Crnoj Gori.

index.hr