VIDEO  Ema napustila kuću u suzama, presudila joj je Bojana

Od novih stanara ove nedjelje nije bio nominiran samo Brandon dok su Vladimir i Antonija svoj imunitet bacili u vjetar jer su tjedan završili žestokom svađom i prijetnjama. Antonija je rekla da će ga ubosti nožem, ako on nju krene dirati po grudima preko noći. Najviše se u svađu umiješao Nemeš...

Vladimir pak priča non stop, pa se ostali stanari niti ne čuju, na tu činjenicu našalile su se voditeljice Antonija Blaće i Marijana Mićić. 'Pomislili smo da ste već zaboravili pričati zato što samo Vladimir priča.' Imunitet je zaradila i Bojana koji je kapetan.

Nominirani ovoga puta su bili Antonija, Vladimir, Radiša, Ema i Nikola.

Kao tjedni zadatak stanari su morali napraviti lutkarsku predstavu na temu atmosfere u kući. Sve predstave su bile inspirirane ljubavi Marijane i Nemeša, a oni su to loše primili.

'Skini prsten s desne ruke, nije on čovjek za tebe...' , samo je dio predstave koji su stanari koristili. To je poljuljalo mirno more u Marijaninoj i Nemeševoj luci. 'Ne oklijevam ni trenutka. Skupi snagu koju sigurno imaš.', rekao je Nemeš.

Marijana je poslije ipak došla na ideju da izađe iz kuće. ' Ljuta sam na sebe i na sve oko sebe. Došla sam u kuću kao jedna osoba s jedinim ciljem, ljuta sam što ne kažem uvijek što mislim i što sam dozvolila tolike promijene. Gubim ovdje vrijeme, a trebam biti uz dite.'
Pošto su stanari nekoliko puta grubo zaboravili na pristojnost, za kaznu su radili čučnjeve i na glas su čitali pravilnik. Najvažnije je to što je Big Brother izričito zabranio prijetnje i uvrijede na nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kakvoj osnovi te je strogo zabranjeno ugrožavanje zdravlja stanara.

Ovoga puta su nominacije bile tijesne. Isti broj bodova su imali Antonija, Ema i Radašin, a presudila je Bojana. Ona je četiri glasa dala Emi.

Ljubav Bojane i Vladimira iako je nova na klimavim je nogama. 'Nije mi jasan Vlado, radi mi pritisak, neka pozadina postoji. Ne vjerujem ljubav na prvi pogled. Cijenim njega, no voljela bi da budem pažljiva jer me udaljava od drugih stanara, primjerice Nemeša i Marijane. Ne vjerujem mu .'

Nakon agresivnosti Lestera koji je razbio prozor, Nemeša koji je nekoliko puta razbijao, ovog puta je agresivnost primila Nirmala. Nakon što ga je Soraja suočila s time što je nakon incidenta Lestera rekao da ga treba izbacit. Nirmal je poludio nakon što je Soraja rekla kako se rasplakao na otpadu na Nemeševu pjesmu. Tada se opet rasplakao te je Soraju nazvao kujom.

Nemeš i Marijana su priopćili vijest Bojani što će učiniti nakon izlaska iz kuće. Bojanu je vijest rasplakala, a njih troje su pjevali u zagrljaju.

Nemeš se u tri ujutro nakon silne Marijane želje da napusti Kuću prvi oprostio od Big Brothera riječima. 'Eto, veliki Brate, vrijeme je da odem i hvala na svim ribama...', te napustio kuću kroz odvod cijevi do smetlišta. Ipak se u nju brzo vratio...

Kuću je napustila Ema Šuker, koja je bila razočarana, ali ne i ljuta. 'Sve je to igra...'

izvor: tportal.hr.