Veliki ljetni koncert - Halid Bešlić u Ljubuškom

Halid Bešlić
radio Sarajevo

Nakon dugo vremena i brojnih mjera koje su stupile na snagu nakon pojave koronavirusa, konačno će se održati prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini. Led će probiti najveća glazbena bosanskohercegovačka zvijezda Halid Bešlić, a nastupit će 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih preko 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Uz njegove brojne bezvremenske hitove poput 'U meni jesen je', 'Prvi poljubac', 'Zlatne strune', 'Miljacka', 'Romanija', 'U meni jesen je', itd., odrastale su i odrastat će generacije. Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti u 20:30 sati nastupom grupe 'Sinergija'. Sve informacije o koncertu pratite na društvenim mrežama organizatora PRimera.

Ulaznice za veliki koncert Halida Bešlića koji će se održati 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom od danas su u prodaji. 

Po cijenama od 25 KM (Fun pit zona), 30 KM (tribine) i 35 KM (VIP backstage) ulaznice su dostupne online preko sustava kupikartu.ba, u caffe baru 'Bell Ami' (Ljubuški), Pivnici (Međugorje), caffe baru 'Grand' (Posušje) i na info pultu Mepas Mall-a (Mostar). U prodaju je pušten i ograničeni kontingent eary bird ulaznica po cijeni od 20 KM za Fun pit zonu.