VIDEO  VATRA Pjesma o zbližavanju i distanci tijekom pandemije

VATRA Pjesma o zbližavanju i distanci tijekom pandemije
Filip Gržinčić

Glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća nego prije. Tako je i 'Vatra' posljednjih mjeseci snimila nekoliko novih pjesama, a jedna od njih je i upravo objavljena 'Carstvo sunca'!

Sadržaj se učitava...

"Kao dobar dio mojih pjesama i 'Carstvo sunca' govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate", rekao je Ivan Dečak koji je i autor pjesme.

'Carstvo sunca' dobilo je i fantastičan video spot koji potpisuje talentirani Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a jedna od glavnih uloga pripala je plesačici Eni Milin. Nakon pjesme 'Sva naša ljeta' koja se već mjesecima ne skida iz top 10 najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, 'Vatra' predstavlja novi hit, navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.