VIDEO  Vandin povratak singlom 'Lako'

Vandin povratak singlom 'Lako'
Screenshot

Glumica Vanda Winter poznata je i po svom izvanrednom vokalu, a nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni novim singlom 'Lako' službeno najavljuje svoj debitantski album. Pjesmu 'Lako' za Vandu je napisao i uglazbio frontmen grupe 'Pavel' Aljoša Šerić, a glazbu je u sliku pretočio nagrađivani riječki redatelj Filip Gržinčić. 

O ponovnom stvaranju glazbe, Vanda je poručila kako su velik motiv za cijelu ovu priču suradnici, ponajviše Aljoša Šerić, koji je, kako kaže, odavno intrigira i zadivljuje svojim autorskim izrazom.

"Veseli me što ponovno uživam u stvaranju glazbe! Prvi singl koji smo ostvarili govori o prepoznavanju vlastite sreće, o skladu i miru jedne 'trajnogoruće' ljubavi kao jedinog važnog i realnog oslonca u životu. To je osjećaj koji, vjerujem, mnoge zaokuplja unatoč površnim i dramatičnim vremenima u kojima živimo i želja mi je na ovaj ga način proslaviti", poručila je Vanda o novoj pjesmi u čijem se spotu u ulozi glumca pridružio Filip Juričić.

Sadržaj se učitava...

Spot je sniman na Grobničkom polju, a sve je, kaže Vanda, teklo s gotovo čudesnom lakoćom, navodi se iz Dallas recordsa. "Snimali smo jedno popodne dok je trajao zalazak sunca. Sve je bilo savršeno organizirano i teklo je u ugodnoj atmosferi. Čak je i umjetna kiša kojom su nas na kraju zalili bila uzbudljiva", ispričala je Vanda.

Osim pjesme 'Lako', autor i glazbenik Aljoša Šerić potpisuje još neke od pjesama koje će se naći na debitantskom albumu. 

"Bila je čast pisati za pjevačicu kao što je Vanda i bez obzira na odgovornost koju sam osjećao mislim da smo s prvom pjesmom napravili svojevrstan 'hommage' pjesmama koje redovito pjeva u kazalištu 'Komedija'.

'Lako' slobodno može biti jedan od songova nekog imaginarnog mjuzikla. Moram pohvaliti Ivana Božanića koji je majstorski odradio posao produkcije i miksa i Dalibora Grubačevića na sjajnom raspisu za orkestar", poručio je Aljoša o novoj suradnji.