UŽIVAJU NA ODMORU Svi su gledali u 11 godina stariju partnericu Zlatana Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović i partnerica Helena Seger snimljeni su u šetnji Miamijem, a njegova atraktivna partnerica privukla je pažnju svojim izgledom.

Legendarni nogometaš i 53-godišnja Helena otputili su se u zajedničku šetnju prvih dana nove godine. Pritom je on pokazao svoje isklesano i tetovažama prekriveno tijelo, a ona svoju savršenu figuru, prenosi Klix.ba.

Zlatan Ibrahimović

Helena svojom figurom i vitkom linijom prkosi godinama. Ona je posvećena fitnessu koji joj pomaže da zadrži tjelesnu težinu na 55 kilograma.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, sljedeće činjenice dokazuju da je ona itekako atipična žena nogometaša. Dok se većina njih bavi influenserstvom ili manekenstvom, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli da ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama.

Zlatan Ibrahimović

Helena je od Zlatana starija 11 godina, ali njihova razlika u godinama nikad se nije primijetila. Nogometaš i poduzetnica u vezi su više od 20 godina, a njihova veza još uvijek izaziva interes javnosti. Imaju dvoje djece - Maximiliana (16) i Vincenta (14).