VIDEO  UVERTIRA ZA NOVI ALBUM 'Treća Smjena' je bila aktivna i objavila je novi singl

Treća Smjena pišem ti pjesme
Screenshot

Nakon više od tri godine pauze, sastav 'Treća Smjena', objavljuje novo izdanje u vidu singla 'Pišem ti pjesme'.

Novi singl stiže u formi laganih i veselih nota da razbiju jesenju pospanost, a u skladu sa tematikom koja preovladava i na prvom albumu - ljubav. Pjesma je snimana u studiju 'Košnica' u Kruševcu pod produkcijskim nadzorom Zorana Vasića, ali se na izdanje čekalo nešto duže. 

Audio singl prati i video spot, također vesele tematike, kao impresija jednog člana benda o načinu kako je on doživio pjesmu. Već na prvo slušanje možete primjetiti da je stil sličan pjesmama na prvijencu, ali je promjena postave benda doprinijela da je produkcija znatno drugačija, a 'Treća Smjena' uvjerava da će se žanrovska raznolikost, koja je postojala na prvom, prenijeti i na drugi album.

Sadržaj se učitava...

Godine 2022. 'Treća Smjena' je intenzivirala svoj rad što je pratilo učešće na više festivala u zemlji. Poslije zapaženog nastupa na 'Nišvilu' 2022. godine, bend se pohvaljuje i osvajanjem glavne nagrade na festivalu 'Music Vibes' u Užicu. 

Do kraja godine očekuje se izdavanje još jednog singla 'Ponos' što bi bila i uvertira za izdavanje novog albuma početkom naredne godine, s obzirom da je rad na novom materijalu već započet. Bend vam poručuje da uživate u slušanju, a pjesmu je najbolje prakticirati uz dobro raspoloženje, navodi se u priopćenju izdavačke kuće 'Kontra'.