Uskoro finale BB-a: Marijana ima najviše šanse za pobjedu?

Marijana Čvrljak trenutačno ima najveće šanse za pobjedu u Big Brotheru, piše portal www.bezzabrane.com.
Marijana trenutačno vodi, a drugi je Nemeš. Međutim, do nedjelje je sve moguće pa i da se situacija na tablici promijeni - rekao je izvor blizak produkciji.

No, pitanje je da li je udana Šibenčanka, koja se u kući upustila u seksualne odnose s Nemešom, zaista najpopularnija ili je samo riječ o još jednoj 'smicalici' Velikog Brata kako bi vidio reakcije ukućana.

Prema postocima glasova koje je Veliki Brat u nedjelju pokazao ukućanima, udana Šibenčanka ima najveće šanse da u finalu u nedjelju osvoji glavnu nagradu u iznosu od 100 tisuća eura. Ukućani nisu znali što znače postoci koje su vidjeli te su pretpostavili da se radi o glasovima publike. Marijana je rekla je da ne vjeruje da ima toliku podršku gledatelja.

Majka Nemešu: Želimo da budeš kao prije, ne prepoznajemo te

Nemešu je nedavno produkcija omogućila susret s majkom i ocem što ga je rasplakalo.

- Majko, smiri se, bit će sve u redu. Ovdje je sve prenaglašeno i ovdje se režira pa vam sve izgleda dramatičnije - pokušavao je Nemeš smiriti majku Nadu koja mu je rekla da moraju popričati o nekim stvarima kad izađe.

- Na trenutke te ne prepoznajemo. Želimo da budeš kao prije. Kada izađeš, čeka te tvoja kuća i ti si nama najbitniji - rekla mu je majka s tugom u glasu.