VIDEO  UGOVOR I KOMPILACIJA Na bh. glazbenu scenu vraća se staro ime

Rizzo Ruža BHRT ugovor
BHRT

Rizzo Ruža, prepoznatljivo ime čiji su hitovi sa kraja 90-tih i početka 2000-tih obilježili domaću glazbenu scenu, najavljuje veliki povratak koji će biti realiziran u suradnji sa Muzičkom produkcijom BHRT-a. 

Početak suradnje ozvaničen je jučer potpisivanjem ugovora, a uskoro na svim većim digitalnim streaming platformama očekuje se izlazak kompilacije pažljivo odabranih pjesama po kojima generacije slušatelja pamte Rizzu Ružu, navodi se iz BHRT. 

Počeci Rizzine karijere vezani su za rad sastava 'Rajska ruža', koja kasnije mijenja ime u 'Sarajevska ruža'. Kao nastavak djelovanja te grupe, Rizzo započinje solističku karijeru, a do sada je objavio četiri studijska albuma: 'Put do sreće', 'Ljubav k’o vjera', 'Bosanski lonac' i '19'.

Sadržaj se učitava...

Njegove pjesme prepoznatljive su po specifičnom autohtonom urbanom glazbenom stilu, koji prepoznaju generacije odrasle uz Rizzine pjesme. 

Iz njegove dosadašnje karijere izdvajaju se pjesme koje su, s vremenom postale Rizzin zaštitni znak, kao što su 'Hadžija', 'Stara dobra laž', 'Kada prođeš mahalom', 'Moja nevjero', te dueti sa Halidom Bešlićem 'Sretni me dani prate' i sa Hankom Paldum 'Proljeće bez ljubavi'. 

Ovom prilikom Muzička produkcija BHRT-a izražava zadovoljstvo ulaskom u još jednu suradnju sa domaćim izvođačima, te se potvrđuje kao kuća kojoj izvođači poklanjaju povjerenje i sa kojom rado ulaze u zajedničke projekte.