U KADI Pjevač Aaron Carter pronađen mrtav, svjetska estrada u šoku

Aaron Carter
Getty images

Svijet je šokiran smrću Aarona Cartera (34) koji je pronađen mrtav u svojoj kući u Kaliforniji. Pjevačevo tijelo navodno je pronađeno u kadi, ali uzrok smrti još uvijek nije potvrđen. Američki mediji raspisali su se o posljednjim danima života posrnule zvijezde i izgleda da je Carter imao problem s policijom nekoliko dana prije smrti zbog vožnje pod utjecajem opijata.

Aaron Carter je bio osumnjičen da je vozio pod utjecajem opijata samo tri dana prije nego što je pronađen mrtav u svojoj kući u Kaliforniji. Izvori iz policijskih snaga rekli su TMZ-u ranije ovog tjedna da su Cartera zaustavili policajci u utorak ujutro, nakon što je dojavljeno da je neoprezno vozio.

Carter je oslobođen nakon što su policajci proveli terenske testove na alkohol koje je prošao, prenosi Index.

"S velikim žaljenjem potvrđujemo da je Aaron Carter jutros pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji. Obitelj je obaviještena i odletjet će u Los Angeles. Aaron je pred kraj svog života naporno radio na oporavku, da bude dobar otac i da se okupi sa svojom obitelji", rekli su iz njegovog tima za 'Page Six'.

Podsjetimo, Carter je prošle godine dobio sina Princea.

Pjevač je pronađen mrtav u subotu u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Izvori za TMZ kažu da je pjevač pronađen u kadi oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto događaja brzo je došla policija s detektivima. Izvori iz policije kažu za TMZ da su u subotu, u 11 ujutro, primili poziv te da se muškarac utopio u kadi.

Prema TMZ-u, detektivi istražuju smrt kao ubojstvo, ali je medijima rečeno da je to standardna procedura. Službeni uzrok smrti nije poznat i vjerojatno neće biti objavljen dok se ne završi obdukcija i objavi izvješće mrtvozornika. Inače, Aaron Carter je mlađi brat Nicka Cartera koji je član grupe 'Backstreet boys'.

Melanie Martin, zaručnica pokojnog Aarona Cartera, objavila je izjavu nakon njegove tragične smrti. Carter je pronađen mrtav u kadi svoje kuće u Kaliforniji u subotu ujutro, a njegova smrt šokirala je svijet.

Melanie se javila fanovima na TikToku, gdje je objavila kratki video iz automobila u kojemu plače. Aaron i Melanie godinama su bili u vezi  i često prekidali, a prošle godine rodio im se sin Prince.