TURNIR U BANJOJ LUCI Zdravko Mamić pokazao novi izgled, družio se s najbogatijim čovjekom Republike Srpske

Zdravko Mamić i Zoran Mamić Srpska open Banja Luka
Miloš Dragičević/SrpskaCafe

Braća Zdravko i Zoran Mamić gledali su finale teniskog turnira Srpska Open u Banjoj Luci.

Zdravko je pokazao novi izgled nakon što je otišao na tretman presađivanja kose u Sarajevu prije nekoliko tjedana. Red niže u loži sjedio je njegov brat Zoran, a na turniru je viđen i s biznismenom iz Mrkonjić Grada, Mladenom Milanovićem Kajom.

Najbogatiji čovjek Republike Srpske

Mladen Milanović Kaja kotira kao najbogatiji čovjek Republike Srpske koji se bavi čitavim nizom poslova. Najpoznatiji je kao vlasnik tvrtke 'MG Mind', koja se bavi trgovinom bijelom tehnikom. Svoj je posao širio i na druge sektore, a u bankarstvo je ušao 2018. preuzevši Novu banku. Upravo je njegova banka lani, nakon početka rata u Ukrajini, kupila Sberbanku Banjaluka. Mladen Milanović Kaja lani se našao na 3. mjestu liste 50 najmoćnijih osoba Republike Srpske, odmah iza Milorada Dodika i Željke Cvijanović, piše 24sata.

''Mislim da je svugdje u svijetu najnormalnija stvar da su najmoćniji ljudi u državi upravo oni iz svijeta politike i biznisa, pa s te strane nisam iznenađen što su se na listi našli, uglavnom, političari i privrednici. Čudno mi je samo što sam se ja našao na trećem mjestu. Mislim da nisam zaslužio treće mjesto, a da budem iskren, kada bi me sad pitali koje mjesto zaslužujem, ne bih vam znao odgovoriti na to pitanje, jer nisam nikada o tome razmišljao'', rekao je Milanović za Srpskainfo.com.