VIDEO  Treći singl s albuma prvijenca benda Prezzident

Bend Prezzident
Doringo

Trećim singlom 'Svetac' u 2021. bend 'Prezzident' najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac.

'Prezzident', čistokrvni rock bend službeno je objavio svoj istoimeni album prvijenac. Uz album, čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković, objavljen je i novi singl i videspot 'Svetac' koji se također nalazi na aktualnom albumu, priopćeno je iz Dallas recordsa.

"Sretni smo konačno s publikom podijeliti naš mali glazbeni svijet s pjesmama koje smo napravili uživajući u traženju zajedničkog zvuka i odgovora na pitanje: 'što je Prezzident?'". Pjesme potpisuje 'Prezzident', a za produkciju su bili zaduženi Emil Bišćan (mix), i Leo Anđelković (mastering).

Sadržaj se učitava...

"Singl 'Svetac' kojim album počinje u toj potrazi je nastao zamišljanjem imaginarnog svijeta u kojem je sve suprotno očekivanom. Obzirom na promjenjivost svega u životu zabavno je koliko je takav svijet blizu stvarnosti. Kao i za prethodna dva singla spot još jednom potpisuje izvrsni Dinko - Čvorić Doringo", izjavio je basist grupe 'Prezzident' Petar Lisjak.

Na albumu se nalazi devet pjesama koje žanrovski pripadaju rocku, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete pronaći dosadašnja zadnje obavljenja izdanja 'B€tman', 'Ti si ta' i novi aktualni singl 'Svetac'.

Album 'Prezzident' potpisuje cijeli bend (Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić).