TALIJANKA IZ LONDONA Golim slikama protiv koronavirusa

Žena korona
Stefania Barbaglio

Talijanka Stefania Barbaglio koja živi u Londonu odlučila je u znak podrške sunarodnjacima i obitelji koja živi u Lombardiji, talijanskoj regiji koja je najteže pogođena koronavirusom, napraviti neobičan photosession. 

Naime, ona je pozirala gola s maskama za lice, jer vjeruje kako je važno pokriti usta kako bi zaustavili širenje koronavirusa.

34-godišnja savjetnica za odnose s investitorima kaže kako je oduvjek bila svjesna svog zdravlja i redovito vježba, te dodala kako želi naglasiti važnost samozaštite.

Nakon što je čula iskustvo svoje obitelji u Italiji za koju je rekla da živi u strašnoj stvarnosti, izjavila je kako je bolje nositi maske na licu unatoč tome što je vlada priopćila kako masku za lice ne treba nositi. 

Žena korona

"To nije samo panika uzrokovana karantenom na razini cijele Italije, to je stvarno. Mnogi ljudi svakodnevno umiru, nije samo starija populacija, već i mladi. Tisuće zaraženih svaki dan odlaze u bolnicu koja se ne možu nositi sa rastućom brojkom zaraženih", kazala je za Metro.

Dodala je kako njema majka može izaći samo u trgovinu u određeno doba dana dok se moj otac nije izašao na farmu već tri tjedna. U strahu je jer su njegova dva prijatelja umrla od koronavirusa.