Tajni zadatak: Nemeš će provesti noć s Marijanom ako...

Tajni zadatak: Nemeš će provesti noć s Marijanom ako...
Stanare Big Brother kuće na Košutnjaku koji se nalaze na otpadu sinoć je ugodno iznenadila vijest da mogu pola sata provesti u kući. Najsretniji je zbog toga Nemeš , ali vrijeme provedeno sa stanarima od kojih je odvojen mu je prekratko, piše jutarnji list.

Zato je počeo vrbovati ostatak stanara da mu u zamjenu za neki posao daju svojih pola sata u kući. Nirmala je uspio nagovoriti tako što će mu oprati rublje, a Soraja ga je stavila na čekanje jer ne zna što bi tražila zauzvrat. Naravno, kako bi postalo zanimljivije, uključio se Veliki Brat i dao Nemešu tajni zadatak.

Tulum sutra očekuje sve stanare, i na njemu će prisustvovati svi, ali oni koji su na otpadu neće moći ostati do kraja. Nemeš bi, naravno, ostao do kraja i ako uz Nirmala uvjeri još troje stanara da mu daju svojih pola sata u kući, dobit će dodatnu nagradu - ostanak na cijelom tulumu. Kako bi mu se dodatno otežalo, Veliki Brat mu je dao samo četiri sata za izvršenje zadanog cilja.

Ostaje za vidjeti hoće li Nemeš ispuniti cilj i provesti najmanje dva i pol sata u kući s Marijanom, a potom i na tulumu cijelu noć, što bi značilo novu poslasticu za gledatelje.