Tajni zadatak: Nemeš će provesti noć s Marijanom ako...

Big Brother, tamara, seks, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Big Brother
Stanare Big Brother kuće na Košutnjaku koji se nalaze na otpadu sinoć je ugodno iznenadila vijest da mogu pola sata provesti u kući. Najsretniji je zbog toga Nemeš , ali vrijeme provedeno sa stanarima od kojih je odvojen mu je prekratko, piše jutarnji list.

Zato je počeo vrbovati ostatak stanara da mu u zamjenu za neki posao daju svojih pola sata u kući. Nirmala je uspio nagovoriti tako što će mu oprati rublje, a Soraja ga je stavila na čekanje jer ne zna što bi tražila zauzvrat. Naravno, kako bi postalo zanimljivije, uključio se Veliki Brat i dao Nemešu tajni zadatak.

Tulum sutra očekuje sve stanare, i na njemu će prisustvovati svi, ali oni koji su na otpadu neće moći ostati do kraja. Nemeš bi, naravno, ostao do kraja i ako uz Nirmala uvjeri još troje stanara da mu daju svojih pola sata u kući, dobit će dodatnu nagradu - ostanak na cijelom tulumu. Kako bi mu se dodatno otežalo, Veliki Brat mu je dao samo četiri sata za izvršenje zadanog cilja.

Ostaje za vidjeti hoće li Nemeš ispuniti cilj i provesti najmanje dva i pol sata u kući s Marijanom, a potom i na tulumu cijelu noć, što bi značilo novu poslasticu za gledatelje.