SVOJ MIR PRONAŠLA U HERCEGOVINI Jelena Leko otkrila da će postati majka

Jelena Leko
Instagram

Jelena Leko s obožavateljima je podijelila sretne vijesti. Naime, na Instagramu je objavila simpatičnu snimku u kojoj se prerušila u ogromnog plišanog medvjedića i plavim balonima obznanila da će uskoro postati majka te da će na svijet donijeti dječaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Samo za Scenu otkrila je sve o prvoj trudnoći, boravku u Hercegovini te kako je na sretne vijesti reagirao njen brat, proslavljeni nogometaš Jerko Leko.

''Za svog sina sam ušla i u taj vrući kostim. Nije bilo jednostavno, ali smo se baš time pozabavili da i sama za njega postanem medvjedić'', rekla je Jelena te otkrila kako trudnoća prolazi u najboljem redu.

Jelena Leko

''Ulazim u peti mjesec, sve je super s obzirom da je i prva trudnoća. Svi smo izmolili ovu trudnoću i dogodila se. Sve je išlo po nekom redu, najprije vjenčanje pa trudnoća, volim kad sve ide svojim redom. Znate kako ide to ovdje u Hercegovini, mi volimo da se to poštuje'', kaže 36-godišnja ljepotica koja je je svoj mir pronašla u Hercegovini gdje se maknula od gradske vreve.

''U Međugorju sam 'domaća', odem često i sama prošetati. Mislim da i Gospa kad me vidi kaže: 'A, opet ti'. Mnogo putujemo, zbog moje trudnoće smo trenutno malo više u Hercegovini, točnije u Ljubuškom, jako mi je blizu granica tako da svako malo putujem, ali smo tu najviše i zbog posla. Volimo svoj mir, ovdje smo van gužve, ali ću roditi u Zagrebu, i roditelji i svi moji su u Zagrebu tako da će se sve nastaviti tamo. Paše mi mir, priroda, okružena sam životinjama, naročito psima, kuća s dvorištem, zrak je čist i trenutno za uživanje u trudnoći nema boljeg'', kaže Jelena koja je u lipnju 2022. u bračnu luku uplovila sa samozatajnim hercegovačkim poduzetnikom o kojem se ne zna mnogo jer privatan život drži podalje od očiju javnosti.

Jelena Leko

''Suprug čuva svoju privatnost, jedino što se o njemu zna, kako sam kaže, jest: 'Ja sam Josip, to se već zapisalo, a ostalo ne otkrivam'. Ne voli se eksponirati. Više je samozatajan tip, najviše zbog posla'', kaže Jelena te otkriva da ime prinove još nisu izabrali, piše Scena.story.hr.

''Oko imena se još dvoumimo, imamo dva favorita pa će u narednim mjesecima, vjerujem, pasti i konačna odluka'', kaže Jelena te dodaje kako su svi presretni jer u obitelj stiže još jedan dječak. Naime, njen brat Jerko Leko otac je dvojice sinova - Carlosa i Leona koje je dobio u devetogodišnjem braku s Ivom Šarić.

''Nećaci su presretni, rekli su da dobivaju novog igrača u timu. Jerko je također bio presretan i nekako su svi znali da će biti dječak, svi su baš bili uvjereni da će biti muško iako sam ja mislila da će biti curica, i on je pogodio spol i presretan je. Jedva čeka'', zaključila je Jelena.