Sve su glasnija šuškanja da je Meghan trudna. No, i u trudnoći vrijede stroga pravila

Meghan Markle
"Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti osnovati obitelj', rekao je nedavno princ Harry, no nije jasno precizirao znači li to da je njegova supruga Meghan Markle već trudna ili nije.

Glasine su postale sve izraženije nakon što je on svoj automobil Audi RS6 Avant, koji je je kupio pred godinu dana, stavio u prodaju.

Mnogi su odmah to protumačili kao da se odlučio za to jer sportski automobil nikako nije primjeren za malu bebu.

No, kada napokon vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrde sretnu vijest, Meghan će se morati držati strogih kraljevskih pravila.

37-godišnjakinja nikako neće smjeti imati baby shower, odnosno darivanje bebe koji je tradicija u Americi. Meghan sigurno neće moći okupiti obitelj i prijateljice i uživati u darivanju bebe. Takvo što je u kraljevskoj obitelji neprimjerno.

Osim toga, putovanja će morati svesti na minimun, pogotovo radi li se o letu avionom. Isto je morala i Kate Middleton koja je samo je jednom u tri trudnoće letjela avionom.

Osim toga, kad rodi prvo vijest o porodu mora dobiti kraljica, kao i saznati spol djeteta. Naime, šuška se kako i sami roditelji ne smiju znati čekaju li dječaka ili djevojčicu prije poroda.

Tako neki tvrde, da vojvotkinja Kate i princ William nisu znali spol svoje troje djece.

Također je nepisano pravilo da djeca imaju više od jednog imena, a toga će se morati držati i Meghan i Harry. Nagađa se kako će njihovo dijete morati imati bar tri imena, primjerice princ Harry ima čak četiri imena: Henry Charles Albert David.