''SVE SE NEKAKO LIJEPO POSLOŽILO'' Jelena Rozga priznala da ponovno ljubi

Jelena Rozga
Express

Na dodjeli nagrada 'Music Awards Ceremony', koja se upriličila u srijedu, 25. siječnja, Jelena Rozga (45) pričala je o karijeri, koncertu u Splitu, ali i otkrila neke nove detalje iz privatnog života. 

''Ja sam super sretna, sve se nekako lijepo posložilo'', rekla je splitska pjevačica, koja nije mogla skinuti osmijeh s lica, pišu 24 sata.

''Je li u pitanju neka nova ljubav?'', upitao je pjevačicu novinar, a ona mu je odgovorila: 

''Pa to ti govorim cijelo vrijeme'', odgovorila mu je Rozga.

Dobro raspoložena Jelena prije same dodjele nagrada za medije je progovorila o otkazanom nastupu u Spaladium Areni u Splitu. 

''Rekla sam organizatorima da želim tri, četiri dana prije biti u areni da osjetim svaki milimetar scene, iako će se ponoviti sve onako kako je bilo u zagrebačkoj'', ispričala je Rozga. 

''Žao mi je što neću imati koncert u Spaladium Areni, koja je nažalost zatvorena. Htjela sam ponoviti ono što sam napravila prije 12 godina, čak se desio i isti datum, ali evo tražimo neki drugi prostor. Voljela bih da i moj grad vidi što je njihovo dite radilo zadnjih godinu dana'', dodala je. 

Najveća nagrada joj je, kaže, publika. 

''To što moja publika zna sve moje pjesme i što ih pjeva od početka do kraja, to je meni najveća nagrada'', zaključila je Jelena.