SVAĐE NE PRESTAJU Glumac Kevin Costner optužio suprugu da je alimentacija koju traži prevelika

Kevin Costner,razvod,alimentacija
LUMEIMAGES.COM / PACIFIC COAST NEWS / PROFIMEDIA

Glumac Kevin Costner optužio je suprugu Christine Baumgartner da traži alimentaciju koja daleko nadilazi potrebe njihovo troje djece.

U odgovoru na Christineinu izjavu o nalogu, podnesenu u srijedu Vrhovnom sudu Kalifornije, glumac je rekao da je zahtjev njegove bivše supruge od 248.000 dolara mjesečno "prenapuhan i neutemeljen". Kevin i Christine imaju troje djece - Caydena, Hayes i Grace, a glumac je izjavio da njihovo financiranje ne bi trebalo uključivati potrebe njihove majke.

"Pružanje maloljetnoj djeci više od najnužnijih potrepština ne zahtijeva pružanje apsurdne ekstravagancije osmišljene da primarno koristi uzdržavanom roditelju", rekao je glumac.

Christine, koja ima pravo na nagodbu od 1.4 milijuna dolara prema uvjetima predbračnog braka, podnijela je svoj zahtjev za nalog ranije ovog mjeseca. Traži ukupno 248.000 dolara mjesečno za sve troje djece, što je šest puta više od 38.000 dolara koje Kevin nudi.

Christine tvrdi da će joj novac pomoći da uspostavi "prikladno zasebno kućanstvo"
Inače, Christine tvrdi da će joj novac pomoći da uspostavi "prikladno zasebno kućanstvo" kako bi se mogla iseliti iz kompleksa Santa Barbara, procijenjenog na 145 milijuna dolara, gdje su ona i glumac živjeli otkako su se vjenčali, prenosi People. "Ona želi da im Kevin pruži ono na što su navikli", rekao je izvor blizak paru.

U svojoj je prijavi detaljno opisala Kevinov prihod od gotovo 20 milijuna dolara za 2022. godinu, kao i troškove obitelji u iznosu od 6.6 milijuna dolara, uključujući 718.323 dolara na kreditnim karticama i više od 800.000 dolara u darovima. Izvor je rekao da je djeca nemaju veze s njihovom svađom i razvodom.

"Neiskreno je uvlačiti djecu u ovo. Ovo nema nikakve veze s djecom. Temelji djece su čvrsti. Sve se radi o Christine. Kevin je otišao više od toga pružajući Christine potrebna sredstva za pronalaženje prikladnog mjesta za njezino kretanje". otkrio je izvor. Inače, Christine se, prema predbračnom ugovoru, trebala iseliti s djecom iz njihove obiteljske kuće.

"Ona to ne može učiniti u ovoj ranoj fazi slučaja jer nema dostatna sredstva za osiguranje stambenog prostora koji će osigurati da djeca mogu održati sličan životni standard u domovima stranaka", rekao je izvor.

Podsjetimo, dizajnerica i glumac objavili su nedavno da se razvode nakon 18 godina braka i troje zajedničke djece. Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, Christine je tvrdila da ju je Costner omalovažavao.