VIDEO  SURADNJA Član TBF-a snimio simpatičan singl sa popularnim Crnogorcima

WhoSee dvojac

Crnogorski rap dvojac 'Who See' zajedno sa Sašom Antićem vam predstavljaju novi singl 'Idu dani'. Klasična je to balkanska priča o tri primjenjena filozofa iz susjedstva koji komentiraju svakodnevicu na zanimljivi način. Pjesma ima zarazni refren i tekst koji govori o realitetu prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu postojanja. 

Ova zanimljiva glazbena suradnja je već neko vrijeme priželjkivana i odlično realizirana u obliku ovog novog singla. 'Idu dani' je pjesma koja je najava za, novi, peti po redu, 'Who See' album čije izdanje se očekuje tijekom 2021. godine, navodi se iz Dallas recordsa.

"Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati s 'Who See' klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma 'Idu dani' mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči", kaže Saša Antić.

Sadržaj se učitava...

"Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma je to rađena u suradnji s velikim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, s neskrivenim zadovoljstvom, puštamo novu traku 'Idu dani'", komentira Dejan Dedović.

Crnogorski rap dvojac 'Who See' je 2007. godine objavio debi album 'Sviranje kupcu', ali su postali regionalno poznati i priznati tek albumom 'Krš i Drača' kojeg su izdali 2012. Veliki uspjeh iste godine postigli su osvajanjem MTV nagrade za Best Regional Act 2012., a zatim su 2013. predstavljali Crnu Goru na Euroviziji održanoj u Malmu s pjesmom 'Igranka'. Njihov najpoznatiji singl je pjesma 'Đe se kupaš?'