Suprug Marijane iz Big Brothera: Nikad joj neću oprostiti!

Mnogima još uvijek nije jasno zbog čega je sudionica ovogodišnjeg Big Brothera Marijana Čvrljak prevarila supruga, no čini se da je dokona plavuša to učinila iz čiste obijesti. Ivan Čvrljak nakon mjesec i pol dana šutnje napokon je progovorio za medije i časopisu Extra otkrio kako Marijani nikad neće oprostiti, ali isto tako nikad o njoj neće reći nijednu ružnu riječ jer je ona majka njegova djeteta, prenosi vecernji.hr.

Šibenski pomorac nije htio otkriti je li podnio zahtjev za razvod braka, no čitajući između redaka, razvod je jedino u što Marijana Čvrljak trenutačno može biti sigurna, a teško da će dobiti i skrbništvo nad kćerkom Korinom, koja zahvaljujući razumijevanju svoga tate svakog vikenda posjećuje baku i djeda u Kninu.

- S obzirom na sve što se dogodilo posljednja dva mjeseca, uspijevam se dobro držati. Svi su na mojoj strani. A što se tiče Marijane, čuo sam o njoj tisuću ružnih riječi od tisuću nedobronamjernih ljudi Međutim, ja o njoj nikad nisam ništa loše rekao, niti ću, a čak bih je i branio ako treba. Ona je majka moj kćeri i samo zato ću je poštivati, objasnio je Ivan Čvrljak i dodao da je mislio da s Marijanom ima savršen brak.

- Ne mislim da je njena zaljubljenost u Nemeša gluma. Ja bih rekao da je doista zaljubljena. Nije ni ona očekivala da će joj se to dogoditi. Gledam svaki dan Big Brother, postalo mi je svejedno. No, nikad joj neću oprostiti!