Što Seve krade iz Slavkova ormara: Muška košulja je nešto najseksi na ženi

Glazba je moj život i moje sredstvo izražavanja, ali i kroz modu mogu izraziti svoju osobnost i razigranost - otkriva za Gloriju 37-godišnja pjevačica Severina Vučković.

Atraktivnu Splićanku, kojoj je ovih dana izišao kompilacijski album “Tvoja prva djevojka” - s 19 pjesama koje je sama odabrala - u modi nadahnjuje mnogo toga: od dobre knjige, umjetničkih ra­­dova, TV serijala i filmova do - putovanja. Za po­­sjeta Meksiku kupila je dosta haljina u živim bojama, u stilu slikarice Fride Kahlo, a za nedavnog bo­­ravka u Parizu prevladao je francuski šik. U lepršavom kaputu, sa šeširićem na glavi i s maramom oko vrata, osjećala se tres francais.

Koja vam je omiljena destinacija za shopping?
- Nikad ne putujem s namjerom da kupujem, ali to se uvijek dogodi. Zato su mi sve destinacije drage, jer me razveseli i lizalica ako je u lijepoj ambalaži. Rado obilazim i domaće butike, najčešće uđem u zagrebački Nicolas ili u Mariju u Dubrovniku.

Kupujete li sami, ili sa stilistom?
- Moda je za mene umjetnost u kojoj postoje kreativci - koji je stvaraju, ali i oni koji je vole i mnogo znaju o njoj. To su stilisti, a ja ih nazivam modnim savjetnicima i volim s njima surađivati. Najviše cijenim savjete Petra Trbovića, samozatajnog dečka koji savršeno zna što mi odgovara. Premda ne kupujemo zajedno odjeću, Petar uvijek pogodi kako bih voljela izgledati na nekom snimanju, što mi uvelike olakšava posao.

Što ste si kupili za ovu zimu?
- Dugo željeni crni kaput od kašmira. Vrlo je topao i izgleda kao kućni ogrtač, dužine je do koljena, a kad budem velika, kupit ću si jedan i do poda. Kupila sam i jedne robusne čizme koje se vežu ispod koljena.

U čemu se najudobnije osjećate?
- U klasičnim haljinama V izreza i dužine do koljena. Štikla mi je sve niža: nedavno sam kupila divne crne salonke s potpeticom od “samo” 7 centimetara.

A u čemu se osjećate seksi?
- To nema veze s odjećom, nego s glavom. Ali iz­­vježbali smo glavu da se divi svojoj slici u ogledalu.

Što “posudite” iz partnerovog ormara?
- Košulju. Muška košulja je nešto najseksi na ženi.