Što nam Vinko i Darija spremaju za večeras?

The Voice , Darija Ramljak, Vinko Ćemeraš, Josip Palameta
Facebook/The Voice

Večeras nas u programu HRT-a očekuje druga emisija uživo glazbenog showa The Voice.

U polufinalu je ostalo osam natjecatelja, po dva u svakom od timova. Među njima su i Vinko Ćemeraš iz Čapljine i Darija Ramljak iz Međugorja.

Mostarac Josip Palameta od showa se oprostio prošle subote.

U prošloj emisiji Vinko je oduševio sve izvedbom pjesme "Black", za koju je i sam kazao da mu je omiljena pjesma.

Sadržaj se učitava...

Što nam Vinko priprema za večeras nije poznato. No, poznajući njegovog mentora Davora Gobca, a i samog Vinka, ne sumnjamo kako će Vinko ostati u onom žanru u kojem najbolje "plovi". Mnogi Čapljinca vide kao favorita ovog natjecanja.

S druge strane mlada Darija Ramljak jako dobro se snašla s hitom "Bed Of Roses". Bila je to i prva izvedba koju Darija nije pjevala na hrvatskom jeziku u ovom natjecanju.

Sadržaj se učitava...

Neki komentari na Vanninom Facebooku bili su kako Dariji za iduću emisiju ponovno treba dati domaću pjesmu kako bi još bolje pokazala ono što zna i umije.

Da li je Vanna poslušala savjete fanova, ili ćemo Dariju ponovno slušati u izvedbi nekog stranog hita ostaje nam za vidijeti večeras od 20:05 na prvom programu HRT-a.

The Voice ,Darija Ramljak,Vinko Ćemeraš,Josip Palameta

Josip Palameta: "Dajte mladima šansu"

Josip Palameta prošle subote završio je svoj nastup u glazbenom showu "The Voice". Mladi Mostarac došao je do šesnaest najboljih, i iako je tu njegov put u natjecanju…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.