VIDEO  Stigla je pjesma neobičnog naziva - U.U.U.

Stigla je pjesma neobičnog naziva - U.U.U.

Pjesma 'U.U.U.' treći je singl 'Vikend-revolucije' objavljen za Dallas Records, a stiže nakon 'Supermena' koji suprotno naslovu, govori o nadljudskoj 'volji za nemoć', nadljudskom naporu kojeg mnogi ulažu da bi se izbjeglo - ono ljudsko. Čovjek kao pojedinac i međuljudski odnosi tema su i novog singla.

'U.U.U.' govori o tankoj granici između borbi koje vodimo protiv nekog i koje vodimo s nekim. Ponekad se čini da u tim procesima moramo birati taktike i strane, ali nekad, umjesto borbe, razdvajanje puteva predstavlja obostranu pobjedu.

Promišljanja o odnosima odražavaju se u autorskom pečatu Hrvoja Prpića; tekstovi pjesama su intimniji i osobniji, a zvuk sofisiticiraniji. I dalje je itekako prepoznaljiv jer je njegov lajtmotiv vješto kombiniranje stilova.

Sadržaj se učitava...

Hrvojev vlastiti glazbeni ukus mijenjao se tijekom godina, otkrio je i naučio puno toga što ga je onda i potaknulo da sve te novitete ugradi u glazbu koju stvara. A zajedno s njim, nakon mnogih početaka i prekida, promjena članova i smjera kretanja, pokretačku silu benda čine Mirta Mornar (vokal), Tihomir Babić (gitara) i Zvonimir Penava (klavijature).

"Jedni drugima smo poticaj i neopisivo je zadovoljstvo izvoditi vlastitu glazbu s ljudima kojima je to gušt", ističe Hrvoje, a osobni doprinos i kreativne interpretacije svakog od njih rezultirali su još jednom inspirativnom pjesmom 'Vikend-revolucije'.