VIDEO  Stigla je nova žestoka bajkerska pjesma

Analiza umA bend i isječak iz pjesme kurbla
Screenshot

Bajkeri su poznati po svojoj strasti prema motorima, slobodi i avanturističkom duhu. Za mnoge od njih, vožnja na dva kotača predstavlja više od pukog prijevoznog sredstva - to je način života. Iz tog razloga, mnoge pjesme posvećene su upravo bajkerima i njihovoj ljubavi prema motociklima.

Jedna od takvih pjesama je i 'Kurbla', novi singl 'Analize umA', žestoka rockerska pjesma koja slavi brzinu, slobodu i dobru zabavu. "Našom novom pjesmom 'Kurbla' pozdravljamo sve bajkere i želimo im sretan put i dobar provod. Isto tako ih molimo da nakon dobrog provoda odmore, odspavaju te trijezne glave krenu dalje", kažu iz 'Analize umA'.

Dinamičnim, a opet jednostavnim video-spotom, snimatelj i montažer Anto Pavić, uspio je prenijeti atmosferu pjesme i slikovito prikazati energiju koju je 'Analiza umA' izbacila u Dadinoj garaži 'DM-Fahrzeugtechnik'. Nina Juraga, njemačka glumica našeg porijekla preuzela je kormilo i svojim umijećem obogatila spot na čemu su joj fankfurtski rockeri posebno zahvalni, priopćeno je iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

"Veliko HVALA našim prijateljima Ivi, Dadi, Christianu, Samri, Danijelu, Akselu, Losu, Saji, Helmutu kao i svim sponzorima, 'DM - Fahrzeugtechnik', 'Dino's Balkanstube', 'Robert's Tattoo Bad Vilbel' i 'Free Riders Valpovo'", dodaju, a ovom pjesmom također žele dobrodošlicu novom članu Slavenu Sariću koji je preuzeo funkciju basiste.

'Kurbla' je poziv svim bajkerima da se pridruže ovom uzbuđenju i da se prepuste strastima koje ih pokreću. Uz moćne gitarske rifove i snažne bubnjeve, ova pjesma ne samo da slavi ljubav prema motorima, već i uzbuđenje koje dolazi s vožnjom, mnogobrojnim okupljanjima, i ogromnu pozitivu koju ova zajednica odašilje gdje god se nađe.