VIDEO  Stjepan Hauser posvetio pjesmu Celine Dion u publici, pogledajte emotivnu reakciju

Stjepan Hauser
Promo

Proslavljeni violončelist Stjepan Hauser prošle subote u Las Vegasu ipak nije ostvario svoj san. Iako ga je na koncertu u sklopu njegove turneje "Rebel with a Cello" podržala i diva Celine Dion, nije pristala pridružiti mu se na pozornici pa će za zajednički nastup naš glazbenik ipak morati pričekati. Očigledno mu je njezin tim najavio dolazak s obzirom na to da je njoj u čast odsvirao pjesmu "My Heart Will Go On" iz filma "Titanik" za koji je pjevačica snimila soundtrack.

Čim je stigla na svoje mjesto u dvorani, Celine je dočekana pljeskom, a Hauserova izvedba posebno ju je ganula pa je ponesena emocijama, na kraju izvedbe, ustala i pridružila se ovacijama te glazbeniku poslala nekoliko zračnih poljubaca uz riječi "Hvala vam, puno vam hvala!", piše Gloria.hr.

Hrvatski glazbenik iskoristio je priliku i otkrio pred cijelom dvoranom da mu je san nastupiti s velikom Celine Dion. Zamolio ju je da mu se pridruži na pozornici, no diva je to pristojno odbila. Naime, poznato je da se pjevačica bori sa sindromom ukočene osobe te zbog njega ne može nastupati. Ipak, u dokumentarcu "I Am: Céline Dion", koji će biti dostupan od 25. lipnja na Amazon Primeu, otkrila je kako žudi za trenutkom da ponovno nastupa te da daje sve od sebe kako bi u tome i uspjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koliko mu dolazak svjetske glazbene dive znači bilo je jasno na zajedničkoj fotografiji na kojoj Hauser ponosno pozira s kanadskom glazbenicom, a hoće li njih dvoje možda zajedno i nastupiti ostaje za vidjeti - nadamo se da će se Celine uspjeti vratiti onome što najviše voli.