VIDEO  SPOT IZ JEDNOG KADRA Vatra i 'Vidi kako se smiješ'

Bend Vatra
Matija Turkalj

"Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!". Tako je nekako tekao dogovor 'Vatre' s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog video spota za pjesmu 'Vidi kako se smiješ'. Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. 'One take' snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto, navodi se iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim video uradcima. 'Vidi kako se smiješ' novi je 'Vatrin' singl, treći nakon 'Sva naša ljeta' i 'Carstvo sunca' kojim najavljuju novi studijski album.

"Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko 'lagana', ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili", izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.