VIDEO  Splitski glazbenik iznenadio fanove obradom svoje pjesme

Splitski glazbenik iznenadio fanove obradom svoje pjesme
Borna Hržina

Splitski glazbenik u suradnji s 'Chord Company' ovih dana ponudio je novi aranžmanski doživljaj svog aktualnog singla. Nakon četiri mjeseca i premijernog predstavljanja pjesme 'Ka more je život', koja do danas bilježi blizu 600 tisuća pregleda na Youtube kanalu, Luka je odlučio napraviti i njenu klapsku verziju, a o samoj ideji Luka je rekao:

"Drago mi je što pjesma 'Ka more je život' još uvijek super kotira u radijskom eteru, gdje je i dalje među top 40 najvrćenijih singlova. No, u razgovoru s aranžerom i producentom Markom Mihaljevićem nekako mi se otvorila ideja da snimim verziju u kojoj bi dominiralo višeglasje uz minimalnu instrumentalnu intervenciju. 'Chord Company', skupina koju čine devet mladih, ali vrlo iskusnih i talentiranih glazbenika koji iza sebe imaju već nekoliko originalnih vokalnih obrada prihvatili su moj poziv i uveliko pridonijeli novom doživljaju pjesme.

Sadržaj se učitava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje je prošlo u vrlo ležernoj atmosferi, a kad sam dobio final snimke zaključio sam da definitivno ova verzija mora imati i svoj popratni video uradak. Inače nikada do sada nisam pribjegavao snimanju obrada svojih pjesama, no 'Ka more je život' je nekako posebna i meni drugačija pjesma od svega do sada što sam snimio tako da se ova intervencija s novim aranžmanom nekako prirodno nametnula".

Grupu 'Chord Company' čine glazbenici Lobel Barun, Josip Švagelj, Ante Nobilo, Ivan Zaradić, Goran Zorić, Juraj Guić, Teo Nikolac, David Ropac i Tomislav Mihaljević, rodom iz raznih dijelova Hrvatske, od Neretvanskog kraja, Ploča, otoka Korčule, Imotske zagore, Primorja i Zagreba. Svi su prvenstveno dobri prijatelji koji provode puno zajedničkog vremena uz pjesmu koja im kako sami kažu ispunjava živote, navodi se iz Dallas recordsa. 

Upravo iz tog druženja nastala je ideja o osnivanju jednog novog sastava kroz koji dolazi do izražaja njihova pjevačka kreativnost i talent. Video broj koji je sniman na Sljemenu potpisuje Dinko Šimac i koliko god izgleda jednostavno na kraju njegovi zadnji kadrovi otkrivaju svu genijalnost redatelja.