Soraja o Nemešu i Marijani: Uopće nemaju ljudskosti, našla krpa zakrpu

Antonija mili kako su bez veze potrošili novac, na što joj je Horvat rekao da je na o trebala ranije misliti, kada je glasala za nominirane. Nikola je priznao da mu uopće nije bilo lako sjediti na vrućoj stolici te da je u jednom trenutku mislio kako će ispasti. Kaže da se u kuži sve mijenja iz trenutka u trenutak i da ne očekuje da će još dugo ostati, a ne zna ni što da očekuje u vanjskom svijetu.

"Nemeš se ponaša kao mirodija u svakom varivu"

Oko Eminog ispadanje Soraja se posvađala s Nemešom. Kaže da vani sigurno svi misle kako su glupi što su je izbacili, pa platili da opet uđe, pa je opet izbacili. Nemeš misli da se to tiče njega, pa se on i Soraja svađaju. Poslije ona u sobi trača s Antonijom, dok ostali spavaju, što je smetalo Dušku. Soraja misli da je Marijana jadna i bijedna te da je nije briga koliko će ljudi povrijediti svojim ponašanjem. Cijela situacija joj je gadna. Antonija misli kako kućni ljubavnici nemaju osjećaja, a Soraja kaže da nemaju ljudskosti. Cijelu trač partiju o Nemešu i Marijani završile su komentarom: "Našla krpa zakrpu".

Lester i Brandon riješili su sve svoje nesuglasice. Stalno su zajedno, spremili su si ručak i išli se zajedno okupati u bazenu. Marijana je i danas pripremala ručak, a društvo u kuhinji joj je pravio Nemeš koji joj je pomagao u poslu. On sve više ide na živce Soraji, koja misli da se ponaša kao "mirodija u svakom varivu". Silikonska ukućanka odlučila je prvom prilikom i samome Nemešu reći što o njemu misli.

Lester princ Harry, Antonija Pippa

Brandon koji glumi kraljicu Elizabetu misli kako ima nešto kraljevsko u sebi. S tim se ne slaže Nemeš, pa on i Brandon ulaze u raspravu. Brandon misli da se Nemeš stalno mijenja, nekada je "svoj", pa onda poludi. Nemeš kaže da to zvuči kao da priča sam o sebi. Brandon na kraju zaključuje da svi trebaju biti tolerantni, a s njim se slaže i Duško, koji se nada da mu stanari opraštaju kada nešto krivo napravi.

Duško u kraljevskom vjenčanju ima ulogu princa Filipa, a Lester je princ Harry. Kuma na vjenčanju, to jest, Pippa Middleton, je Antonija. Bojana će biti kraljičina, to jest, Brandonova tajnica, Horvat je otac mladenke, a Marijana i Nemeš su Camilla i princ Charles. Duško se u sve teško snalazi, jer ne može popamtiti imena. Soraju je Nirmal, to jest, princ William, zaprosio u dvorištu, kleknuvši pred nju.

index.hr