Soraja misli da se Brandon zaljubio u Lestera, Marijana i Nemeš se opet poseksali

Soraja mu je na to uzvratila da bi možda bila ljepša da je muško. Brandon je potom kazao Soraji da su joj štikle kao da je transvestit, a ona njemu da se naguzi, mada je možda njena štikla mala za njega. Soraju je Brandon toliko isprovocirao da mu je izlila čašu soka po licu, na što se on smijao i kazao da je to tako filmski.

Nikola, Marijana i Horvat su nakon sinoćnjeg tuluma sjedili za šankom i pjevali. Nemeš je bacao sve sa šanka, i čaše i boce. Potom su se prskali vodom i sokovima te ganjali jedni druge po kući. Nemeš je jurio za Marijanom do ispovjedaonice, gdje ju je pribio za zid pa su se ljubili. Za to vrijeme su Bojana, Soraja i Duško bili u sobi. Soraja je kazala da se ne bi ovako ponašali da je Vladimir tu. Dva tjedna na tulumima ništa nije slomljeno, ali čim je on otišao, sve je opet isto. Soraja je pričala Bojani i Dušku o tome kako se Brandon zaljubio u Lestera i ima posesivan pogled.

Nemeš ne zna definirati svoj odnos s Marijanom, ali im to ne smeta pri seksanju

Marijana i Nemeš su se ponovno "hvatali" prije spavanja. Ema je Nemeša u jednom trenutku upozorila da je izgubio bubicu. Marijana mu je na to rekla da "hvata svoju bubicu, jer je to jedino što će uhvatiti". Zanimljivo je da ranije jučer u razgovoru s Brandonom Nemeš izjavio kako mu Marijana nije cura. Na Brandonov upit što mu je ona onda, Nemeš je odgovorio da ne zna. Čini se da ovaj BB par još uvijek nije uspio definirati svoj odnos.

Sinoć kad se nakon tuluma Marijana krenula tuširati, pridružio joj se i Nemeš pa su se grlili, mazili i ljubili pod tušem. Ema se vrzmala u blizini pitajući ih može li im se pridružiti, da ne izgleda kao svijeća. Nakon što su je pozvali počelo je zajedničko tuširanje, a pošto Nemeš i Marijana nisu odolijevali jedno drugom, Ema je zaključila da se ipak osjeća kao svijeća. Uskoro su svi zajedno počeli plesat i pjevati pod tuševima.

Marijana se žalila da je udarila glavom u krevet kad je skočila na Lestera, a Ema ju je upozorila da na Makedonca može samo ona skakati. Po završetku tuširanja, Marijana je gledajuću Nemeša kako rasprema piće po kuhinji zaključila da limenke treba spremiti u ladice u krevetu pa je Nemeš pokupio sve pivo i odnio ga u sobu. Nedugo nakon što su svi legli, Nemeš i Marijana su odlučili da je vrijeme za seks. Ispod pokrivača Nemeš je davao sve od sebe u misionarskoj pozi, zastao je tek za trenutak, kad je Brandon ustao i izašao, a zatim je nastavio. Nakon što su završili svoje, svi su zaspali.


Jutros je Brandon konstatirao kako je zabava bila sjajna. Ispolijevali su se vodom na kraju, tuširao se obučen i kupao se u bazenu obučen, što je jedno novo iskustvo za njega. Zaključio je i da Soraja ima nebulozne izjave, šminka se temperama i plaši ga kada je vidi. Po njemu Soraja ima lijepo tijelo, noge i guzu, ali nije lijepa djevojka pa vjerojatno ima komplekse zbog toga. Brandon je odlučio da, iako je dobra djevojka, neće provoditi vrijeme s njom jer ona misli da je zaljubljen u Lestera. Nema pojma odakle joj takve ideje i misli da joj se možda Lester sviđa.

izvor: index.hr